Jonas.Jonsson

Jonas.Jonsson

Fel film

ÖvrigtPosted by Jonas Sat, January 23, 2010 14:51:53
I morse torkade jag upp tre glas mjölk med ca 10 minuters mellanrum, två som Noel spillt och ett jag måste tillskriva mig själv. Inte varje dag man håller sån statistik.

Zandra och barnen åkte till Umeå vid nio, varpå jag lade mig och sov fyra timmar utan vidare. Är inte helt kry, vilket jag egentligen inte varit helt sen jag tog vaccinet före jul. Om det har nåt samband vet jag inte, men förkylningarna har avlöst varandra i alla fall. Nog om det. Såg just filmen 2012. Jaha, den där nya med John Cusack från 2009? tänker du kanske. Ja det var ju det jag hade tänkt. Men det var 2012 Doomsday från 2008. Och jag ser HELA FILMEN utan att ana oråd. Vilka cheezy specialeffekter, okända skådespelare och pinsam dialog den här filmen har tänker jag. Och vilken töntig handling, det går i princip ut på att alla karaktärer får en eller flera andliga uppenbarelser och blir ännu mer troende. Och citerar bibeln frekvent. Som att se en amerikansk Christ-channel i en och en halv timme. Jag fnyser åt all hype, det här var ju i alla avseenden en riktig B-film. När jag sedan kollar imdb inser jag såklart att jag sett fel film, den 2012 som folk snackar om har ju en saftig budget och kända skådespelare. Skämmigt. Nästan lika piningt som när jag och Zandra såg 100 million BC istället för 10 000 BC.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Håkan Tue, February 02, 2010 19:24:35

Själv såg jag the zodiac (2005) istället för Zodiac (2007) när den kom. Vi fattade verkligen inte att det var fel film. Först när vi märkte att den var en timma för kort och att jake gyllenhaal aldrig var med insåg vi verkligen att vi sett fel film.